Maatregelen COVID-19
. Onze diensten blijven toegankelijk, maar kunnen worden verstoord door de huidige gezondheidsmaatregelen. Er wordt voorrang gegeven aan dringende interventies. We doen onze uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen. Bedankt om tijdens het bezoek van onze technieker de vereiste hygiënische maatregelen strikt te respecteren (houd de minimale veiligheidsafstanden aan, bel uw afspraak af in geval van ziekte of verdenking van ziekte…)
*

ACV N eco

Dé niet-condenserende stookolieketel

U weet als geen ander dat de maandelijkse energiekosten aanzienlijk kunnen stijgen en u beseft dus dat de keuze voor een hoogrendementsverwarmingssysteem steeds meer opdringt.

Duurzaam verwarmen met Mazout? N eco!

De nieuwste telg uit onze stookolieketelserie heet N eco en beantwoordt aan uw behoefte. Deze robuuste, niet-condenserende mazoutketel is geslaagd inzake Ecodesign en beschikbaar in drie verschillende vermogens, van 25 tot 45 kW.

Waarom voor dit toestel kiezen?

  • Voldoet aan Ecodesign en kan zonder beperking worden geplaatst
  • Competitieve prijs
  • 100% Plug&Play met de huidige ACV N mazoutketels en dus geen aanpassingen aan de schouw nodig
  • Robuust en beschikbaar in 3 verschillende versies : 25, 30 en 45 kW
  • 5 jaar garantie op het ketellichaam

Het kan uiteraard nog efficiënter

Combineert u de N eco met onze Kit Helio Smart S, dan combineert u het beste van twee energiebronnen. Zo overwintert u met een betrouwbare en energiezuinige mazoutketel en benut u optimaal zonne-energie dat het hele jaar lang zorgt voor een excellent warmwatercomfort.  

Meer weten? Contacteer dan uw ACV-vertegenwoordiger.

DOWNLOAD N eco brochure DOWNLOAD Heliosmart brochure