Toekomstgericht

Milieubewust kiezen

Duurzame producten die lang meegaan

Door te investeren in onderzoek en ontwikkeling, produceren we niet alleen ecologisch verantwoorde producten maar krijgen we ook de kans om systemen met een hoge levensduur te creëren. ACV staat garant voor een minimale verspilling en impact op het milieu tijdens de productie maar ook tijdens het gebruik van onze producten en aan het einde van hun levenscyclus. Roestvrij staal is niet enkel een goede keuze met het oog op de duurzaamheid, het is ook een metaal dat zeer goed gerecycleerd kan worden.
Door te opteren voor een ACV-ketel of -warmwaterboiler die zeer energie-efficiënt en ruimtebesparend is, maakt u ook een milieubewuste keuze.

Hernieuwbare energie

In uw systeem van zonnepanelen, warmtepomp of ketel op fossiele brandstoffen, zorgen ACV-multi-energieboilers voor een flexibele oplossing om warm water op te slaan en te gebruiken, waardoor u kan investeren in hernieuwbare verwarmingstechnologieën zodra u daarvoor de centjes heeft.

Veilige prestaties

Al van bij het ontwerp bouwt ACV veiligheid in. We denken altijd vooruit over wat er zou kunnen gebeuren en zorgen ervoor dat dit nooit echt gebeurt, of het nu gaat om de relatief hoge waterinhoud van onze warmtewisselaars, die de kans op oververhitting tot een minimum beperkt, of de faalveilige werking van het bedieningspaneel.

Solar ?

ACV is uw partner in oplossingen voor de productie van warm water en voor verwarming aan de hand van zonnepanelen. De ACV-bediening en warmwaterboilers, in de kern van uw zonnesysteem, bieden u de kans om energie flexibel op te slaan voor wanneer u dit nodig heeft.

Het SolarMaster-systeem is een mooi voorbeeld van excellente innovatie bij ACV. Door de beste nieuwe technologieën toe te passen, combineerden ingenieurs bij ACV een condensatieketel, multi-energie Tank-in-Tank-technologie met uitgebreide bediening van de temperatuur en van de zonne-energie in één enkel toestel. De SolarMaster vult de behoeften in van milieubewuste private klanten en zorgt voor een systeem dat eenvoudig geïnstalleerd kan worden, dat geschikt is voor alternatieve energiebronnen terwijl het een hoge toevoer van sanitair warm water garandeert, bij zonneschijn maar ook bij regen.