Maatregelen COVID-19
. Onze diensten blijven toegankelijk, maar kunnen worden verstoord door de huidige gezondheidsmaatregelen. Er wordt voorrang gegeven aan dringende interventies. We doen onze uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen. Bedankt om tijdens het bezoek van onze technieker de vereiste hygiënische maatregelen strikt te respecteren (houd de minimale veiligheidsafstanden aan, bel uw afspraak af in geval van ziekte of verdenking van ziekte…)

Referenties

Het uitgebreide productassortiment van ACV is verkrijgbaar in vijf werelddelen en voorziet in een ontelbaar aantal warmwaterbehoeften van zowel particulieren als bedrijven.

East Logan Farm

Dumfries and Galloway, Scotland - GROOT-BRITTANNÏE

Op deze grote melkboerderij worden 230 koeien gemolken. Voor de schoonmaakprocessen van de systemen die hiervoor gebruikt worden, is veel warm water nodig.

Oplossing: 1x Smart 600 boiler

'Dankzij de Smart boiler die we geïnstalleerd hebben is de kwaliteit van onze melk verbeterd et daalden we in met onze melk in de Bactoscan ranking met 5 punten, een schaal die de marktprijs aanduidt, wat op zijn beurt onze marktpositie verbeterd heeft.'
Brian Yates - Farmer